Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă ca partida cu FC Botoşani să fie una foarte intensă, în care este posibil ca un mic detaliu să fie decisiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“N-a fost o săptămână uşoară, dar cred că băieţii au trecut peste dezamăgire, până la urmă a fost un rezultat pozitiv într-un meci important. Suntem convinşi că va fi un parcurs incredibil de greu, avem trei meciuri cu Botoşani, două cu FCSB, trei cu Craiova, trei cu Voluntari. Mâine mă aştept la un meci foarte intens, posibil un mic detaliu va decide meciul şi va fi o diferenţă mică la final sau un meci egal. Am avut noroc în această săptămână, toate antrenamentele le-am făcut pe iarbă. Ne-am antrenat foarte bine. Acum să vedem dacă vom prinde o formă bună mâine.  Mâine se întâlneşte echipa cea mai bună din România care joacă acasă, CFR, cu echipa cea mai bună în deplasare, Botoşani. În acest sezon Botoşani e o echipă mult mai pragmatică, agresivă, rezultatele din deplasare arată că au şi organizare bună. Ar putea să aspire chiar la primul loc”, a spus Petrescu.

El a precizat că Omrani a intrat în programul echipei. “Nu ştiu dacă va fi în primul 11 sau pe bancă”, a adăugat tehnicianul.

Echipa CFR Cluj va întâlni formaţia FC Botoşani, luni, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.