Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FC Sevilla este favorită în "dubla" cu CFR Cluj, din 16-imile Ligii Europa, subliniind că ardelenii au o şansă la calificare dacă nu primesc gol la partida de joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sperăm să mai facem o minune ca în urmă cu 10 ani cu Unirea Urziceni. La Sevilla a rămas doar un jucător care era şi atunci cu Urziceni, e vorba de Navas. Favorită este clar Sevilla, are jucători valoroşi, îi ştiu pe toţi. Trebuie să avem o disciplină şi organizare fantastice, dar şi puţin noroc. Sper să dăm un şut şi două goluri, iar ei o bară şi să apere Arlauskis. Din păcate pentru noi, FC Sevilla nu vine după meciuri bune, aşa că vor să dea totul să câştige trofeul. Sunt convins că vor trata meciul foarte serios.Avem nevoie să înscriem noi primii sau să nu primim gol.Avem o şansă dacă nu primim gol", a declarat Petrescu.

Partida CFR Cluj – Sevilla, din turul 16-imilor Ligii Europa, are loc joi, de la ora 19.55, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Returul va avea loc peste o săptămână, în Spania.

 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.