Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seară, că nu înţelege scandările la adresa sa ale fanilor Universităţii Craiova, el menţionând că este un om civilizat şi că a dat totul atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost ceva care nu-mi place în ţara asta şi nu înţeleg. Am fost un fotbalist devotat al României, am dat tot, la fel ca antrenor, n-am supărat pe nimeni. Sunt unele scandări de neînţeles. La Cluj nu veţi vedea aşa ceva. Suporterii noştri sunt altfel. Pe mine m-au deranjat cei din spatele băncii ce au strigat şi cei din galerie. Eu sunt un om civilizat, am fost şi pe la Londra. Eu îi respect, dar nu cred că e bine să continue aşa, mai ales pentru un om care a făcut ceva”, a spus Petrescu, potrivit digisport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a eliminat-o pe campioana CFR Cluj în 16-imile de finală ale Cupei României, impunându-se cu scorul de 1-0 îmn meciul disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Houri, în minutul 63.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.