Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că meciul cu FCSB, din etapa a XXIV-a a Ligii I, este cel mai important al sezonului, subliniind că toată lumea vrea să câştige această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FCSB are două zile în plus, dar nu contează, asta nu e o scuză. Sunt orgolii, toată lumea vrea să câştige acest meci, noi avem două rezultate bune. Joacă echipele de pe primele două locuri, e cel mai important meci al campionatului. Sunt orgolii mari, fiecare echipă îşi doreşte să câştige. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, pentru a obţine un rezultat bun. Pentru că Steaua are un mijloc incredibil, chiar dacă lipsesc Alibec şi Gnohere, lotul lor e puternic şi pot suplini pe oricine", a declarat Petrescu la Digisport după victoria CFR-ului, scor 2-0, cu echipa Concordia Chiajna,

Petrescu este foarte mulţumit de toţi cei trei jucători nou veniţi. "După pregătire am zis că Ioniţă şi Mailat parcă joacă de o viaţă aici. Au bătut lovituri libere, au combinat, au pasat. Şi Ţucudean a făcut un meci bun, păcat că nu a marcat. Dar sunt foarte mulţumit de modul în care s-a mişcat. Am revăzut faza, cam uşor acordat galbenul la Omrani. A fost cam dubioasă decizia. Ioniţă a făcut un singur fault tot meciul şi a luat galben. Tot timpul primim cartonaşe. Îmi pare rău de Omrani, voiam să joc cu el cu Steaua", a spus el.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, echipa Concordia Chiajna, scor 2-0, şi a revenit pe primul loc în Liga I, după ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Vinicius '26 şi Mailat '59.
 
FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 20.45, în etapa a XXIV-a a Ligii I.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.