Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că a plâns după decesul fostului fotbalist Diego Maradona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că toţi oamenii care iubesc fotbalul au dat o lacrimă. Eu am plâns, vă spun sincer. Am plâns vreo cinci minute, nu am putut să mă opresc. Mai ales în momentul în care am văzut în Argentina şi-n Napoli oamenii cum erau ieşiţi şi toţi făceau ceva pentru el. Pentru că la Napoli a fost o legendă şi rămâne o legendă, chiar vor să schimbe numele stadionului, iar în Argentina, cred că să faci trei zile de doliu naţional, indiferent cine murea în Argentina, n-ai cum să laşi trei zile... Toată lumea l-a iubit, îl iubeşte şi l-a iubit mereu pe Maradona. Eu am avut ocazia să-l cunosc, l-am cunoscut personal când am fost în Dubai, Sincer, un om  deschis la toată lumea. El voia să vorbească cu toată lumea, niciodată nu se ascundea, nu refuza un interviu. În afară de jucătorul Maradona, a fost şi un mare om, cred eu", a spus Petrescu, la Digi Sport. 

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. El va fi înmormântat, joi, la un cimitir de la periferia oraşului Buenos Aires, unde sunt înmormântaţi şi părinţii săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.