Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică seară, că atacantul Bilel Omrani ar trebui să-şi caute altă formaţie, deoarece nu-şi mai găseşte ritmul la clujeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Păun a adus un plus, Omrani nu, din păcate, dar el n-a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Ştiam acest lucru, cred că a venit timpul să găsească altceva pentru că aici parcă nu-şi mai găseşte ritmul. L-am văzut bine înainte de meciul din Suedia, l-am băgat, mi-a plăcut la meciul din Suedia, azi nu mi-a plăcut deloc cum a intrat. Păun a intrat excelent, dintre toţi jucătorii care au intrat, Păun a fost foarte bun, dar prea puţin pentru a câştiga un meci de fotbal, ai nevoie de mai mult ca să câştigi un meci de fotbal”, a declarat Dan Petrescu, după terminarea meciului.

Petrescu a spus că nu este deranjat de remiza cu Chindia, ci de felul în care au evoluat jucătorii săi: ”Rezultatul nu mă deranjează, când faci 0-0 n-am prea multe...m-a deranjat felul în care s-a jucat prima repriză, spiritul, mă aşteptam că jucătorii noi să intre şi să văd altceva. În fotbal niciodată nu ştii ce e bine, ori să schimbi, ori să laşi echipa, când odihneşti jucătorii, îţi pare rău că i-ai odihnit. Avem jucătorii cu o anumită vârstă, 34-35-36 ani, m-am gândit că după un sintetic e foarte greu să vii să joci aici şi după să joci joi. S-a văzut că avem nevoie de jucători, e un exemplu bun dacă suntem corecţi, mai avem nevoie de jucători buni ca să se schimbe ceva la CFR. Din păcate, mai e o săptămână şi nu ştiu dacă vor mai fi aduşi. Cei de la Chindia au făcut ce trebuie, s-au apărat pe două linii, au avut cele mai mari ocazii ei pe contraatac, puteau să plece şi cu 3 puncte. Dacă băteam noi, nu ştiu dacă era meritat.”

Întrebat ce l-a deranjat la arbitraj, Petrescu a răspuns: "Tot! În Europa suntem respectaţi, arbitraţi normal, dacă vi se pare normal că în prima repriză n-a fost nicio prelungire şi cei de la Chindia au stat numai pe jos, repriza a doua cred că erau 7-8 minute de prelungire, pur şi simplu nu s-a jucat fotbal. Stăteau pe jos, se aruncau, trăgeau de timp, nu înţeleg de ce pentru că puteau să şi câştige, au jucat foarte bine, merită felicitaţi pentru cum a jucat".

Petrescu a mai spus că începând de luni va studia adversara din play-off KuPS: ”Eu preferam să pregătim meciul cu moralul bun, dar acum va fi şi mai mare stres, presiune şi sper să înţeleagă toată lumea că nu e uşor să joci fotbal, să stai pe bancă. Cei care au intrat azi au scuza normală că nu e uşor să intri într-un meci. Acum trebuie să ne calificăm, altă soluţie nu avem! Dar să nu credeţi că cei din Finlanda nu sunt mai buni sau la fel ca cei din Suedia. Va fi la fel un meci foarte greu, mici detalii, poate un gol va decide calificarea. Dacă nu ne calificăm nu va fi bine pentru echipă, dacă ne calificăm e posibil să fie linişte în continuare la echipă. Nu-i cunosc deloc pentru că nu i-am văzut. Nu urmăresc niciodată un adversar care e al doilea, îl urmăresc mereu pe primul. De mâine dimineaţă sper să văd vreo cinci-şase meciuri, asta fac toată ziua, stau la club, mă trezesc şi dorm aici şi sper să-i citesc bine, să-i ghicesc, sper să ghicesc şi echipa noastră şi să reuşim să ne calificăm, nu mai contează nimic în afară de calificare".

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a cincea a Ligii I.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.