Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, vineri seară, că echipa CFR Cluj a avut ocazii mari la meciul cu Astra Giurgiu, subliniind că jucătorii săi au dominat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când câştigi un meci, indiferent ce s-a întâmplat pe teren, eşti fericit. Au avut ocazii mari, dar cred noi am dominat, am dat în bară, am dat pe lângă şi am primit un autogol. Câteodată ai noroc, cum am avut noi azi, câteodată ai ghinion, cum am avut cu Dinamo Zagreb. Burcă e fundaş central de meserie, dar l-am folosit fundaş dreapta şi a făcut-o foarte bine. Am dat o variantă şi la echipa naţională, a fost folosit fundaş dreapta cu Austria şi a jucat foarte bine. Dacă batem Djurgarden, vă spun dacă suntem mulţumiţi. Nu suntem mulţumiţi de tragerea la sorţi pentru că avem un meci foarte greu în Suedia. Cine va câştiga acel meci va fi favorită în play-off", informează digisport.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a IV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Crepulja '45 (autogol) şi Debeljiuh '61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.