Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu Sivasspor, scor 0-1, că dacă în Conference League ar fi existat sistemul VAR clujenii s-ar fi impus în faţa formaţiei din Turcia. El a vorbit şi despre faptul că unii fani i-au cerut demisia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Adversarul a avut 3 şuturi, 7 cornere. Dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă ce vină să avem noi? Adversarul valoros, dar ai noştri au făcut un meci bun în opinia mea. Meritam nu egal astăzi, meritam victoria. Ăsta-i fotbalul. În fotbal nu tot timpul câştigă echipa care joacă cel mai bine. Am câştigat şi eu meciuri de multe ori când nu meritam. Şi mergem înainte. Dar echipa CFR Cluj trebuia să câştige meciul ăsta. Pe final de meci, când noi am riscat, au avut şi ei două ocazii. Până atunci a fost numai o echipă pe teren. Toate micile detalii au fost pentru ei în seara asta. Am dat gol şi ni l-au scos din poartă. Au fost trei penaltiuri. Astăzi, noi cu VAR am fi câştigat meciul ăsta”, a spus Petrescu.

Întrebat de faptul că unii fani i-au cerut demisia la finalul meciului, el a răspuns: “N-am de ce să-mi dau demisia. Sunt la clubul ăsta de atâţia ani, muncesc, am un contract, vreau să-l respect. Daacă consider eu că nu mai sunt bun, că nu muncesc bine, atunci... Dacă echipa n-ar juca, n-ar ajunge la poartă, poate m-aş gândi. Dar în cazul ăsta nu mă gândesc la aşa ceva. Sunt câteva voci care încearcă... Nu înţeleg motivul. Cu mine aici antrenor echipa a avut mereu rezultate bune. Nu a venit nimeni să vorbească cu mine. Dar nu văd motivul...”

Echipa CFR Cluj a pierdut joi, pe teren propriu, al doilea meci disputat în grupele Conference League. Clujenii au fost învinşi de formaţia turcă Sivasspor, scor 0-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.