Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meciul cu Floriana, scor 2-0, din preliminariile Ligii Campionilor, că rezultatul este unul „mincinos”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost un meci exact cum mă aşteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulţi jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice şi un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost uşor deloc. Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, aşa că să o spună alţii. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au şi presiune mare. Cu Floriana, dacă pierdem era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, scor 2-0, echipa malteză Floriana.

Golurile au fost marcat de Mike Cestor, în minutul 53, şi Golofca, în minutul 90+7.

În turul doi preliminar, CFR Cluj va evolua, săptămâna viitoare, contra echipei Dinamo Zagreb.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.