Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că la începutul săptămânii viitoare el şi colegii săi îl vor cunoaşte pe noul antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul Universităţii Craiova ar urma să fie Marinos Ouzounidis.

“Sper ca cei din conducere să aleagă soluţia cea mai bună. Deocamdată nu ştiu absolut nimic, sperăm că va aduce un plus echipei. Luni ne vom vedea cu dânsul şi ne va spune ce pretenţii are de la noi”, a spus Constantin la posturile care transmit Liga I.

Jucătorul a adăugat că nu l-a căutat pe google pe viitorul său antrenor.  

“Erau foarte importante aceste trei puncte, este un meci cu o energie extraordinară. Prima repriză ne-a aparţinut, în a doua ne-am retras, nu ştiu de ce. Glezna e aproape cât capul meu. Asta este, nu avem ce să facem, mergem mai departe”, a mai declarat Nistor despre partida cu Dinamo şi problema la gleznă pe care o are.

Marius Constantin a declarat că Universitatea Craiova şi-a dorit neapărat să câştige meciul cu Dinamo. “Am vrut neapărat să câştigăm meciul ăsta. Vrem să îmbunătăţim jocul cât mai mult şi sperăm cu această victorie nsă ne descătuşăm. Am jucat de foarte multe ori cu Dinamo dar pentru mine e un joc ca oricare altul. Mă bucur că sunt bine, că sunt sănătos şi încă pot să joc. Avem o echipă profesionistă pe toate planurile, nutriţie, pregătire fizică... O să joc cât mă simt bine şi cât sunt sănătos”.

Întrebat dacă mai fumează, Constantin a răspuns: “Bineînţeles”.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.