Rugbistul neo-zeelandez Dan Carter, component All Blacks şi care joacă la echipa franceză Racing, şi-a cerut scuze fanilor şi familiei, după ce a fost oprit de poliţie la Paris conducând în stare de ebrietate, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt sigur că aţi văzut titlurile din ziare. Nu am nicio scuză. Am făcut o mare greşeală şi mi-am dezamăgit clubul, fanii şi mai ales familia. Procedura este în curs şi voi suporta consecinţele. Sunt bucuros doar că nimeni nu a fost rănit. Îmi pare rău", a scris Carter pe Facebook.

Dan Carter a fost oprit de poliţie la Paris, miercuri seară, după ce a condus în stare de ebrietate.

Sportivul neo-zeelandez, venit în Franţa în noiembrie 2015, a fost oprit de poliţie aproape de Champs-Elysées, având o alcoolemie de 0,98 g/l, când limita admisă era de 0,5 g/l.

Conform L'Equipe, jucătorul nu avea nici permisul de conducere la el. Jucătorul va fi judecat la un tribunal din Paris pentru conducere în stare de ebrietate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.