Clubul din Liga a II-a FC Rapid a anunţat, duminică, depărţirea de antrenorul Dan Alexa şi de secundul acestuia, Costel Ilie. Până la numirea unui nou antrenor principal, echipa va fi pregătită de Ştefan Grigorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul nostru se desparte de Dan Alexa şi de Costel Ilie, cărora le mulţumim pentru perioada petrecută la Rapid şi pentru dedicarea de care au dat dovadă.

Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obţinând o victorie, trei remize şi o înfrângere.

Reunirea lotului va avea loc mâine, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de Ştefan Grigorie.

Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorţi a "ţintarului" urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare", se arată în comunicatul giuleştenilor.

Dan Alexa a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Rapid, la 11 martie, înlocuindu-l pe Daniel Pancu, demis din cauza rezultatelor slabe. Însă noul tehnician nu a reuşit să promoveze echipa în prima ligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.