Antrenorul Dan Alexa şi-a exprima nemulţumirea faţă de evoluţia echipei lui, Dunărea Călăraşi, în cele 20 de minute de superioritate numerică din meciul cu Astra Giurgiu. "Încă avem mentalitate de echipă mică", a spus Alexa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt mulţumit de rezultat, am avut posibilitatea să jucăm aproape 20 de minute cu doi oameni în plus. Am fost modeşti în exprimare, asta a fost nemulţumirea mea. Făcusem cele trei schimbări înainte de eliminarea celor doi şi mi-a fost foarte greu să mai schimb ceva. Puteam forţa, dar am ales deciziile greşite şi asta mă nemulţumeşte. Din păcate, accidentarea lui Dobrosavlevici ne-a dat mult peste cap. Nu te gândeşti că se accidentează un fundaş central. A trebuit să improvizez în linia de fund cu Puşcaş şi să schimb sistemul de joc, apoi am forţat cu Keyta, pentru că Pană venise după o pauză lungă şi nu a ţinut ritmul. După cele două eliminări nu am mai putut să schimbăm nimic ofensiv, dar trebuia să deţinem controlul total, chiar dacă Astra s-a apărat cu opt jucători în spatele mingii. Trebuie să punem presiune pe ei, trebuia să avem ocazii, dar am avut prea puţine în minutele rămase. Aş vrea să văd la jucătorii mei curaj, personalitate, sunt mulţi jucători care au jucat în Liga a II-a, trebuie să le schimb mentalitatea. Încă avem mentalitate de echipă mică şi astăzi am ratat oportunitatea de a pleca cu cele trei puncte. Mezu a lipsit din raţiuni pur tehnice, am decis să-l las în afara lotului. A făcut un meci slab cu Craiova. Despre escapada lui, probabil va fi amendat. Înţeleg orice, era în tmpul lui liber, dar trebuie să fie mai atent, că e imaginea clubului. Nu am am luat o decizie, nu a fost în lot strict din raţiuni tehnice", a declarat Alexa, la Digi Sport.

Astra Giurgiu a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), în meciul cu Dunărea Călăraşi, din etapa a V-a a Ligii I. Din minutul 75, Astra a jucat cu doi jucători mai puţin pe teren, după eliminările lui Alibec şi Bahamboula.

Au marcat: Neluţ Roşu '16 (p) / Silviu Pană '21

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.