Fotbalistul echipei CFR Cluj, Damjan Djokovic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să fie foarte atenţi la confruntarea cu Lazio Roma, un meci care va fi foarte dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie mai multă concentrare faţă de primul meci cu ei. Ei îşi joacă ultima şansă şi cred că va fi un meci foarte dificil pentru noi. Trebuie să fim foarte atenţi, trebuie să ştim să suferim. Cred că Lazio, oricine intră pe teren, are o echipă foarte puternică şi pentru noi va fi mai dificil, nu mai suntem o surpriză pentru ei, cred că s-au pregătit foarte bine, echipa joacă acasă… Va fi foarte greu, dar avem o echipă bună, un antrenor foarte bun şi credem în noi”, a spus Djokovic.

Meciul dintre Lazio Roma şi CFR Cluj, din etapa a V-a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.00, pe Stadio Olimpico din Roma.

CFR Cluj, locul 2 în Grupa E, cu nouă puncte, are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a se califica în 16-imile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.