Tenismenul bosniac Damir Dzumhur, locul 114 ATP, vrea să-i dea în judecată pe organizatorii turneului de la Roalnd Garros, după ce l-au exclus din calificări, informează presa lefigaro.fr, care citează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dzumhur a fost exclus din competiţie după ce antrenorul său, Petar Popovici, a fost testat pozitiv. Popovici a susţinut că este vorba despre un test fals pozitiv, pentu că el a mai fost depistat infectat cu noul coronavirus, în iulie.

Din acest motiv, Popovici a cerut să fie supus unui nou test, fiind puţin probabil să contracteze de două ori virusul Sars-Cov-2, dar organizatorii au refuzat şi l-au exlus şi pe el şi pe jucătorul său de la Roland Garros.

Cei doi au revenit în Serbia şi Popovici a decis să se retesteze, iar rezultatul a fost negativ. Dacă şi a doua oară va fi negativ, Dzumhur şi Popovici îi vor da în judecată pe organizatori. 

"Este un scandal şi o frustrare imense. Sunt sigur că vom câştiga în instanţă, dar doare foarte mult. Vor plăti scump. Mă înnebuneşte", a declarat antrenorul sârb.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.