Dalma Maradona, fiica starului argentinian Diego Maradona, s-a plâns, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că gruparea Napoli nu i-a permis să filmeze câteva cadre pentru un documentar despre tatăl său chiar în stadionul care poartă numele fostului internaţional. Documentarul se va numi “La hija de Dios”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Iubesc Napoli, simt că pasiunea pentru tatăl meu este mult dincolo de sfera fotbalului şi de aceea am sentimente multe pentru fanii echipei Napoli. Napoli este ultima etapă a călătoriei mele. Prin intermediul unei case de producţie locale am cerut autorizaţia necesară pentru a filma la stadion, dar Napoli a răspuns nu. Nu mi-a venit să cred, aşa că le-am cerut să încerce sin nou. Nimic. Au dat răspunsul într-un mail succint, fără explicaţii sau motive”, a spus fiica lui Maradona, potrivit tuttomercatoweb.com.

După aceste răspunsuri, Dalma Maradona a obţinut numărul de telefon al preşedintelui clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, şi i-a trimis acestuia un mesaj în care i-a explicat proiectul său. “Mesajul a fost citit, dar încă nu am primit răspuns”.

Dalma Maradona a încercat să obţină şi participarea lui Lorenzo Insigne la documentarul despre Diego Maradona, însă fără succes. “Ştiu că lui Lorenzo i-ar plăcea să participe la documentar, pentru că tatăl meu a fost atât de important pentru el încât îl are tatuat pe corpul său. Însă el a spus că nu poate să fie filmat fără acceptul clubului, iar Napoli nu a fost de acord”, a explicat femeia.

Legendarul Diego Maradona, care a decedat în noiembrie 2020, a jucat pentru Napoli în perioada 1984-1991 şi a câştigat cinci trofee cu această echipă. Stadionul echipei Napoli a primit numele Diego Armando Maradona după decesul argentinianului, în decembrie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.