Internaţionalul turc Merih Demiral, legitimat la Atalanta, a anunţat scoaterea la licitaţie a unor tricouri ale lui Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala şi Leonardo Bonucci, banii obţinuţi urmând să ajungă la Asociaţia Ahbab, care va orienta veniturile către persoanele afectate de cutremurele puternice de la începutul săptămânii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tocmai ce am vorbit cu Cristiano Ronaldo. Mi-a spus că l-a întristat foarte tare ce s-a întâmplat în Turcia. Scoatem la licitaţie tricoul cu autograf al lui Ronaldo, din colecţia mea. Banii obţinuuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi Asociaţiei Ahbab, pentru a fi folosiţi în zona afectată de cutremur”, a notat Demiral, marţi, pe twitter.

„Cu puţiin timp înainte am vorbit şi cu fratele meu, Paulo Dybala. Mi-a transmis în numele poporului argentinian tristeţea sa şi a spus că este alături de noi. A trimis un tricou şi m-a rugat ca banii obţinuţi la licitaţie să fie donaţi Ahbap”, a fost al mesaj postat marţi de fostul fotbalist al echipei Juventus.

„Acum am vorbit cu Leonardo Bonucci. A spus că este trist şi că este alături de Turcia, alături de turci. În plus, a spus că donează un tricou de la Juventus cu autograf”, a mai scris Demiral.

Demiral a jucat la Juventus Torino în perioada 2019-2022. El a fost coleg la formaţia torineză cu cele trei staruri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.