Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a decis să găzduiscă în hotelul său luxos de patru stele din Marrakech supravieţuitori ai cutremurului devastator din Maroc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hotelul Pestana CR7, situat la vest de centrul oraşului, a primit mai multe persoane, inclusiv o spaniolă care a fost intervievată de televiziunea din Spania.

"Am reuşit să ajungem la hotelul lui Cristiano Ronaldo pentru a obţine o cameră", a spus tânăra. "Am petrecut noaptea în stradă, iar la 7 dimineaţa ne-au spus că ne putem caza", a completat ea.

"Ne-am întâlnit în hol cu oameni de diferite naţionalităţi", a afirmat ea.

Hotelul de patru stele şi-a deschis porţile în Marrakech în martie 2022,, în urma unei asocieri între fotbalistul portughez, jucător la Al-Nassr (Arabia Saudită), a cărui avere este estimată la peste un miliard de euro, şi grupul portughez Pestana..

Ministerul de Interne din Maroc a anunţat sâmbătă seara un nou bilanţ al cutremurului devastator:  2.012 persoane au fost ucise şi 2.059 rănite, dintre care 1.404 sunt în stare critică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.