Cursele de Moto2 şi MotoGP de la Spielberg, contând pentru a cincea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, au fost marcate, duminică, de accidente spectaculoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Moto2, cursa câştigată de spaniolul Jorge Martin (Red Bull KTM Ajo) a fost marcată de un accident în care au fost implicaţi italianul Enea Bastianini şi malaysianul Hafyzh Syahrin. Bastianini a căzut după un viraj, iar motocicleta sa a fost lovită din plin de cea a lui Syahrin. Malaysianul, care a rămas întins pe pistă, a primit îngrijiri şi apoi a fost dus cu ambulanţa. Motocicleta lui Bastianini a fost distrusă. Italianul a plecat singur de pe pistă după căzătură.

La MotoGP, în turul opt mai multe motociclete au fost implicate într-un accident. Italianul Franco Morbidelli (Yamaha-SRT) şi francezul Johann Zarco (Ducati-Avintia) s-au lovit şi motocicletele lor au fost distruse, antrenând în accident şi alţi concurenţi. Morbidelli a fost scos cu targa de pe pistă, însă apoi a fost văzut mergând susţinut de personalul medical. Cursa a fost câştigată de italianul Andrea Dovizioso (Ducati).

GP-ul Austriei este urmat în calendar de Grand Prix-ul Stiriei, pe acelaşi circuit, la 23 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.