Cursa de 24 de ore de la Le Mans, programată în 19-20 septembrie, se va desfăşura fără spectatori, din cauza contextului sanitar, a anunţat Automobile club de l’ouest (ACO), potrivit L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii şi autorităţile locale au luat în calcul numeroase soluţii pentru desfăşurarea cu un număr limitat de spectatori, dar contextul sanitar instabil din cauza pandemiei de coronavirus i-a făcut să ia decizia ca evenimentul să fie fără public.

“Această a 88-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Le Mans va fi una deosebită. În acest context, cea mai mare cursă de anduranţă din lume va avea loc, dar din nefericire fără public. Incertitudinile sunt în continuare prea multe. Deşi consecinţele deciziei noastre sunt triste pentru fani şi pentru noi, nu a fost o hotărâre dificilă, pentru că nu vrems ne asumăm niciun risc”, a declarat preşedintele CO, Pierre Fillon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.