Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-2 după prelungiri, formaţia Real Madrid, în optimile Cupei Spaniei, calificându-se pentru sferturile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe stadionul Wanda Metropolitano, Bellingham a trimis în bară în minutul 11, după ce a „croşetat” trei adversari, dar scorul l-a deschis Samuel Lino, în minutul 39, pentru Atletico. Real a egalat în minutul 45, prin autogolul portarului Oblak la o lovitură liberă executată de Modric. Gazdele au revenit la conducere prin golul lui Alvaro Morata, din minutul 57, iar oaspeţii au avut o a doua bară în minutul 75, prin Rodrygo. Elevii lui Ancelotti au reuşit să egaleze în minutul 82, prin Joselu, abia intrat pe teren, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Bellingham. După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, astfel încât s-a intrat în prelungiri. Antoine Griezman ‘100 şi Riquelme ‘119 au înscris golurile victoriei „plăpumarilor”. Atletico Madrid s-a impus cu 4-2 după prelungiri şi s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei, alături de FC Sevilla, Athletic Bilbao, Mallorca, Celta Vigo, Real Sociedad, Girona şi FC Barcelona.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile Cupei Spaniei va avea loc vineri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.