Walid Regragui, selecţionerul echipei naţionale a Marocului, a recunoscut sâmbătă, după meciul pierdut în faţa Croaţiei, în finala mică a Cupei Mondiale, că echipa sa şi-a atins obiectivul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o înfrângere amară, dar am văzut o echipă a Marocului care nu a cedat şi a luptat tot meciul. Ne vom aminti de multe meciuri de la această Cupă Mondială şi vom reveni mai puternici! Suntem fericiţi pentru că suntem, până la urmă, între cele mai bune patru echipe ale lumii. Şi mai sunt fericit pentru că am unit toţi marocanii, pentru o lună de zile. Au avut un motiv de bucurie şi de mândrie”, a declarat Walid Regragui.

Echipa Marocului a pierdut sâmbătă finala mică a Cupei Mondiale, scor 1-2 cu naţionala Croaţiei, şi s-a clasat pe locul patru în clasamentul competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.