Echipa de Cupa Davis a României va întâlni, în deplasare, formaţia Austriei, în primul tur al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa, a anunţat, luni, site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida se va disputa în deplasare, în perioada 15-17 septembrie, în condiţiile în care ultima întâlnire dintre cele două naţiuni a avut loc în 2002, la Constanţa, când România s-a impus cu 5-0.

Aceasta va fi cea de-a şasea întâlnire dintre România şi Austria, scorul general fiind 3-2 pentru români.

Austria are, în acest moment, un jucător în Top 10 ATP, Dominic Theim, aflat pe locul 9. Austria mai contează pe Gerard Melzer (locul 105 ATP) şi Jurgen Melzer (locul 156 ATP). Cei mai buni jucători austrieci de dublu sunt Alexander Peya (locul 26), Oliver Marach (36), Philipp Oswald (67) şi Julian Knowle (79).

Austria a fost învinsă la sfârşitul acestei săptămâni de Belarus, cu scorul de 3-1, în turul doi al Grupei I, Zona Europa/Africa. Gerald Melzer a pierdut ambele meciuri de smplu, Jurgen Melzer a fost învins şi el la simplu, singurul punct al austriecilor, care au fost lipsiţi de vedeta Dominic Thiem, fiind adus de perechea Julian Knowle/Jurgen Melzer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.