Echipa naţională a Namibiei a învins marţi, la Korhogo, scor 1-0, echipa naţională a Tunisiei, într-un meci din grupa E a Cupei Africii pe Naţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Korhogo, în Coasta de Fildeş, pe stadionul Amadou Gon Coulibaly, Tunisia a avut un meci mai greu decât se părea în faţa Namibiei. Prima repriză s-a încheiat fără gol marcat, iar în minutul 49 tunisianul Talbi a scos de pe linia porţii sale o minge trimisă de Shalulile. Jouini a avut de două ori şansa golului, dar a trimis pe lângă poarta namibienilor în minutele 54 şi 57, apoi goalkeeperul acestora, Kazapua, a avut câteva intervenţii excelente, păstrând tabela intactă. Namibia a înscris unicul gol al meciului în minutul 88, prin Hotto, care a trimis în plasă cu o lovitură de cap.

Namibia s-a impus cu 1-0 şi va înfrunta Africa de Sud în a doua etapă a grupelor. Tot atunci, Tunisia va întâlni pe Mali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.