Echipa naţională a Egiptului a încheiat la egalitate duminică seara, la Abidjan, scor 2-2, cu echipa naţională din Mozambic, în cadrul grupei B a Cupei Africii pe Naţiuni. Golul egalizator a fost marcat în minutul 90+7, din penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Egipt a deschis scorul repede, în minutul 2, prin jucătorul lui FC Nantes, Mostafa Mohamed, şi se părea că va fi o victorie fără probleme pentru „faraoni”, însă mozambicani au revenit în repriza secundă şi au preluat conducerea. Mai întâi a egalat Witi (min. 50), pentru ca opt minute mai târziu să înscrie şi Clesio, iar Mozambic conducea cu 2-1. Salvarea a venit de la Mohamed Salah, care a transformat un penalti, în minutul 90+7 şi a adus un punct echipei sale. Egipt a încheiat 2-2 cu Mozambic şi va juca joi împotriva Ghanei.

Într-un alt meci disputat duminică, în grupa A, Nigeria şi Guineea Ecuatorială au încheiat la egalitate, scor 1-1. Salvador a deschis scorul pentru Guineea Ecuatorială, în minutul 36, iar Osimhen a egalat în minutul 38.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.