Echipa naţională a Angolei s-a calificat în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni după ce a învins sâmbătă echipa naţională a Namibiei, scor 3-0. Şi Nigeria s-a calificat în sferturi după 2-0 cu naţionala din Camerun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Bouaké, în meciul cu Namibia, Angola a a avut un jucător eliminat în minutul 17, când Neblu a primit direct cartonaşul roşu. „Antilopele negre” şi-au revenit însă şi au deschis scorul prin Gelson Dala, în minutul 38. După numai două minute, Haukongo (Namibia) a primit al doilea cartonaş galben şi a părăsit terenul eliminat, echilibrând astfel situaţia. În minutul 42, Gelson Dala a făcut 2-0, iar Mabululu a înscris în minutul 66 pentru 3-0, calificându-şi echipa în sferturile competiţiei.

În sferturi merge şi Nigeria, care a dispus de Camerun cu 2-0, prin dubla jucătorului Atalantei, Ademola Lookman. Acesta a înscris în minutele 36 şi 90, iar nigerienii, care au mai avut un gol, anulat de VAR pentru ofsaid, în minutul 9, s-au calificat în faza următoare a competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.