Campioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, şi formaţia CSU Sibiu au obţinut victorii joi, pe teren propriu, în primul meci din cinci programate în faza play-off a Ligii Naţionale, în faţa echipelor BCMU Piteşti, respectiv Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea a câştigat cu scorul de 81-77 (37-45) disputa cu BCMU Piteşti, iar CSU Sibiu s-a impus în faţa celor de la Dinamo, cu 81-75 (43-40).

Meciul doi din cinci programate va avea loc tot la Oradea şi Sibiu, în 27 aprilie, după care disputele se mută la Piteşti şi Bucureşti, în 2 şi 4 mai.

În celelalte două confruntări din sferturi, U BT Cluj a învins, miercuri, Steaua Bucureşti, cu 72-64 (35-41), iar SCM Timişoara a câştigat cu SCM Craiova, scor  71-69 (39-39). Meciul doi va avea loc, tot la Cluj-Napoca şi Craiova, vineri.

Câştigătoarele din faza sferturilor se califică în semifinale, unde se va lupta, tot în cinci partide, pentru titlul naţional.

Campioana en-titre este CSM Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.