Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia CSO Voluntari, scor 81-80 (36-43), în meciul al patrulea din cinci programate în semifinale. Decisivul va avea loc sâmbătă, la BT Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de miercuri, de la Voluntari, a fost primul din Liga Naţională la care s-a permis accesul spectatorilor, în condiţiile legislaţiei în vigoare. Ultima partidă cu spectatori a avut loc în 9 martie 2020.

U BT Cluj a învins două partide pe teren propriu, 88-83 şi 89-67, dar le-a pierdut pe următoarele două, la Voluntari, 95-100 şi 80-81, astfel că la 2-2 la general, se va juca meci decisiv, sâmbătă, la BT Arena.

În finală s-a calificat în trei partide CSM Oradea, care a trecut de BCMU Piteşti (78-54, 79-59, 81-79).

Finala Ligii Naţionale se joacă tot în cinci partide, în 9 şi 11 iunie, 15 şi 17 iunie, respectiv 20 iunie.

Pentru medalia de bronz vor juca BCMU Piteşti şi învinsa din semifinala U BT Cluj - CSO Voluntari, în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, în 9, 12 şi 15 iunie.

În sezonul anterior, titlul naţional nu a fost decernat din motive pandemice, după ”îngheţarea” campionatului, iar la acel moment lider era U BT Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.