CSM Volei Alba Blaj va organiza, în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 9-10 decembrie, meciurile Grupei 1 din optimile şi sferturile de finală ale Cupei Challenge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Confederaţia Europeană de Volei a schimbat formatul competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât echipele să poată participa la meciuri în condiţii de siguranţă sanitară, conform măsurilor stabilite de autorităţile sanitare din fiecare ţară. Vor fi patru grupe, în cadrul cărora care se vor disputa trei meciuri. Primele două partide vor conta pentru optimile de finală, învingătoarele urmând să joace, a doua zi, pentru calificarea în semifinalele competiţiei.
 
În cadrul turneului de la Sibiu, Volei Alba Blaj va întâlni, în data de 9 decembrie, de la ora 17:00, învingătoarea dintre VK Pirane Brusno (Slovacia) şi Sanaya Libby`s La Laguna (Spania), echipa calificată urmând a fi stabilită astăzi, în Spania, după ce formaţia slovacă a câştigat prima manşă a şaisprezecimilor de finală cu 3-2.
 
În celălalt meci, tot în data de 9 decembrie, dar de la ora 20:00, se vor întâlni echipele FC do Porto (Portugalia) şi VK Prostejov (Cehia).
 
Echipele învigătoare vor juca, în data de 10 decembrie, de la ora 17:00, meciul din sferturile de finală ale Cupei Challenge, partidă în urma căreia va fi decisă formaţia calificată în semifinalele competiţiei. Meciurile se vor disputa fără prezenţa publicului. Vom reveni, în zilele următoare, cu alte detalii legate de turneul de la Sibiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.