CSM Volei Alba Blaj a anunţat, marţi, încetarea relaţiilor contractuale cu antrenorul Darko Zakoc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clubul nostru îi mulţumeşte reputatului antrenor sârb pentru activitatea excepţională pe care a avut-o la conducerea tehnică a echipei, de numele căruia se leagă toate performanţele pe care CSM Volei Alba Blaj le-a obţinut în cei zece ani de existenţă de până acum. Proiectul Volei Alba Blaj continuă la acelaşi nivel! Pentru sezonul viitor, clubul nostru şi-a propus construirea unei echipe în componenţa căreia să se regăsească mai multe voleibaliste românce, iar obiectivele rămân neschimbate: cucerirea titlului naţional, câştigarea Cupei României şi calificarea în fazele superioare ale cupelor europene!”, se arată pe pagina de Facebook a Volei Alba Blaj.

Venit la conducerea echipei în octombrie 2014, Darko Zakoč este antrenorul cu care Volei Alba Blaj a obţinut toate performanţele europene şi interne: a calificat echipa în finala Ligii Campionilor (2018), finala Cupei CEV (2019) şi finala Cupei Challenge (2021) şi a câştigat cinci titluri naţionale (2015, 2016, 2017, 2019 şi 2020) şi trei Cupe ale României (2017, 2019 şi 2021).

Darko Zakoč s-a născut la data de 24 mai 1963 în Uzice (Serbia) şi are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câştigând 20 titluri naţionale, Volei Alba Blaj devenind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră. Pentru contribuţia pe care a avut-o la promovarea imaginii sportului din Blaj şi implicit a comunităţii locale, reputatul tehnician sârb a fost recompensat, în 2017, cu titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.