Campioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, şi formaţia CSU Sibiu au obţinut victorii, sâmbătă, pe teren propriu, în meciul doi din sferturile play-off-ului Ligii Naţionale, cu echipele Dinamo Bucureşti şi BCMU Piteşti. CSM Oradea şi CSU Sibiu au 2-0 la general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSU Sibiu a învins pe Dinamo Bucureşti, cu scorul de 91-82 (48-37), iar CSM Oradea s-a impus cu 74-73 (44-39), astfel că gazdele conduc cu 2-0 la general.

Confruntările se mută la Bucureşti şi Piteşti, în 2 şi 4 mai.

În celelalte dispute din faza sferturilor, U Banca Transilvania Cluj conduce pe Steaua Bucureşti cu 2-0 la general (71-68 şi 72-64), iar între SCM Craiova şi SCM Timişoara scorul este egal, 1-1 (69-71 şi 88-72). Meciurile 3 şi 4 vor avea loc la Bucureşti şi Timişoara în 1 şi 3 mai.

Câştigătoarele din faza sferturilor se califică în semifinale, unde se va lupta, tot în cinci partide, pentru titlul naţional.

Campioana en-titre este CSM Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.