Echipa de baschet masculin CSM Oradea s-a calificat, joi, la Turneul Final 4 al FIBA Europe Cup, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia italiană Reggio Emilia, scor 71-64 (37-34), în manşa unică a sferturilor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Green 15, pentru CSM Oradea, respectiv Taylor 16, pentru formaţia italiană.

Oradea a găzduit ”bula” epidemiologică a competiţiei, în care au fost programate meciuri din optimile şi sferturile Europe Cup.

Astfel, în optimi a evoluat şi CSU Sibiu, care a cedat cu Reggio Emilia, scor 61-65, în timp ce echipa CSM Oradea a învins pe BC Dnipro, cu 78-72.

CSU Sibiu şi CSM Oradea au jucat şi în aceeaşi grupă a Europe Cup, grupa D, pe care au încheiat-o pe locurile 1 şi 3, calificându-se în optimile de finală.

Turneul Final 4 al FIBA Europe Cup programează semifinale şi finalele pentru medalia de bronz şi pentru trofeu, între 23-25 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.