Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a remizat, vineri, pe teren propriu, cu formaţia rusă Rostov Don, scor 23-23 (13-14), în cea de-a doua partidă din Grupa B a Ligii Campionilor. Cristina Neagu şi-a încurajat coechipierele din tribună, nefiind încă refăcută pentru a reveni pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Lekici, 8 goluri, Omoregie - 4, pentru CSM, respectiv Viahireva, 12 reuşite, pentru Rostov.

Cealaltă partidă a grupei se va juca sâmbătă, între MKS Lublin şi Team Esbjerg.

În primul meci din grupa B, CSM Bucureşti a câştigat, în deplasare, cu Team Esbjerg, astfel că, împreună cu Rostov, conduce în clasament, cu câte 3 puncte.

Programul în continuare al vicecampioanei României este următorul: cu MKS Lublin (acasă, 19 octombrie şi în deplasare, 3 noiembrie), cu Team Esbjerg (acasă, 10 noiembrie) şi cu Rostov (în deplasare, 16 noiembrie).

În Grupa D joacă şi campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, alături de echipele Brest, Buducnost şi Bietigheim.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, pentru Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.