CSA Steaua a fosta mendată cu suma de 10.000 de lei după incidentele produse de fani la meciul cu Csikszereda, din prima etapă a Ligii a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În baza art. 82/1 şi 3/b raportat la art. 83/2/c din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 5000 lei În baza art. 82/1 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2/d din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei În baza art. 45/1 din RD, CSA Steaua Bucureşti va executa sancţiunea penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în soluţia Comisied e Disciplină a FRF.

Nou-promovata Steaua a învins, la 4 august, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii. Totodată, ei au scandat lozinci xenofobe la adresa echipei din Miercurea Ciuc.

Suporterii stelişti au afişat un banner cu mesaj reprobabil la adresa patronul FCSB, Gigi Becali.

În Peluza sud, suporterii stelişti au arborat o cruce, cu numele Gheorghe Becali şi anii 1958 şi 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.