Echipa CS Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I şi a urcat pe locul doi în clasament la un punct în urma liderului Steaua Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Zlatinski '36 din penalti şi Gustavo '48, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bud, în minutul 38.

1-0: Zlatinski a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marcel Bîrsan pentru un henţ în careu comis de Horj. După dictarea loviturii de pedeapsă, antrenorul clujenilor, Vasile Miriuţă, a fost trimis în tribune pentru proteste, iar atacantul Dan Roman, aflat pe banca de rezerve, a primit cartonaşul galben.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

1-1: Omrani a centrat din partea stângă, Bud a dat pe lângă minge, apărarea craiovenilor nu a reuşit să respingă, iar balonul a ajuns tot la Bud care a înscris din 3 metri.

2-1: Briceag a centrat din partea dreaptă, defensiva clujenilor nu a reuşit să respingă şi Gustavo a înscris din 6 metri.

În minutul 61, Omrani (CFR Cluj) a făcut un fault şi a primit cartonaşul galben pentru proteste. Francezul l-a aplaudat ironic pe arbitrul Bîrsan, iar acesta i-a arătat şi al doilea avertisment şi l-a eliminat.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Briceag, Kay, Kelici, Vătăjelu - Băluţă, Zlatinski, Nuno Rocha (Dumitraş '87) - Gustavo (Mateiu '80), Ivan, Măzărache (Bancu '46). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

CFR Cluj: Vâtcă - Peteleu (Păun '71), Larie, Horj, Camora - A. Mureşan (Negruţ '80), L. Rus - Chiriţă, Ruiz (Tiago Lopes '66), Omrani - Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: D. Roman '35, Bud '56, Horj '58, Omrani '61, '61, Păun '87.

Cartonaş roşu: Omrani '61.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Octavian Şovre, Ciprian Florin Danşa (asistenţi) - Florin Mihai Marcu (rezervă0.

Observatori: Aron Huzu, Ioan Bogdan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.