Gruparea CS Universitatea Craiova a postat un comunicat pe site-ul oficial, în care notează că a "luat act cu indignare şi revoltă" de delegarea arbitrului Alexandru Tudor la meciul cu Astra Giurgiu, din prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat act cu indignare şi revoltă de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universităţii din playoff, chiar la Craiova, cu Astra. Dl. Tudor a făcut praf mai multe meciuri ale Ştiinţei, influenţând decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (când un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiţie şi a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi). Având în vedere toate aceste antecedente, precum şi numeroasele proteste şi luări de poziţie ale clubului nostru împotriva prestaţiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, considerăm delegarea lui o ofensă la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconştient, dacă ne gândim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion întreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toată lumea (noi, adversarii noştri şi, sperăm, forurile fotbalistice interne) spera", a notat clubul craiovean.

Gruparea craioveană susţine că oficialii Universităţii, "spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu poziţii decente şi îngăduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon".

"Pentru că ştim şi admitem că orice om poate să greşească. Doar că sunt şi oameni care greşesc atât de des şi atât de unidirecţional încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în probitatea profesională a domnului Tudor. Nu am cerut şi nu vom cere niciodată tratament preferenţial, cerem doar să fim trataţi corect şi sportiv, iar delegarea de astăzi este (şi ne măsurăm bine cuvintele) o bătaie de joc la adresa fotbalului şi la adresa Universităţii Craiova, în egală măsură", se menţionează în comunicatul citat.

Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru meciul CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.45, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Tudor va fi ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţ şi Mihai Marica.

Rezervă va fi Dragoş Istrate, iar observatori Nicolae Grigorescu şi Marian Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.