CS Dinamo a anunţat, joi, în social media, că meciul pe care echipa de handbal masculin a clubului bucureştean ar fi trebuit să îl dispute în data de 17 noiembrie, în deplasare, cu Tatran Presov, în etapa a treia a EHF European League, a fost amânat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Forul european la handbal (EHF) a decis astăzi amânarea meciului pe care Dinamo ar fi trebuit să-l dispute pe 17 noiembrie la Presov in etapa a treia a EHF European League. Motivele sunt legate strict de situaţia creată de pandemia de COVID 19 şi de restricţiile în vigoare pe teritoriul slovac”, se arată în conmunicatul CS Dinamo.

Jucătorii echipei Dinamo ar fi fost obligaţi la 14 zile de carantină odată intraţi pe teritoriul Slovaciei, ceea ce ar fi fost imposibil. Managerii echipei slovace au încercat să obţină o derogare pentru acest meci, dar nu au reuşit, precizează CS Dinamo.

Meciul a fost amânat pentru o dată pe care EHF o va stabili de comun acord cu cele două echipe.

Următorul meci al dinamoviştilor în EHF European League este cel din 24 noiembrie, de la Bucureşti, cu USAM Nimes (Franţa).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.