Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Dinamo, scor 4-0, că nu se gândea că victoria va fi atât de categorică, însă este şi de părere formaţia sa mai putea înscrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Croitoru a criticat şi arbitrajul lui Istvan Kovacs.  

“Nu mă gândeam că poate să fie o victorie atât de categorică. Cred că mai puteam marca cel puţin atâtea. Incredibil, mi-e greu să înţeleg cum arbitrează unii oameni, el e faultat (Florescu) şi el ia galben. Dacă vom avea aceeaşi atitudine sunt ferm convins că atunci când se termină sezonul regulat vom fi acolo unde ne dorim”, a spus Croitoru la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, arbitrat de Istvan Kovacs.

Golurile au fost marcate de Keyta ‘1, ’37 (penalti), Ongenda ’23 şi Haruţ ’64.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.