Antrenorul FC Botoşani, Marius Croitoru, a lansat o cascadă de ironii după înfrângerea cu Academica Clinceni, lăsând să se înţeleagă că echiipa lui nu este dorită în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pare că nu ne prieşte acest teren. E greu când joci singur împotriva tuturor. Anul trecut ne-au scăpat. Anul ăsta se pare că nu vor să ne mai scape. Asta este, este greu. (n.r. - cine să-i scape?) Turma. Nu am zis că nu suntem doriţi, am spus că ne-au scăpat anul trecut. (n.r. - la cine se referă când spune împortriva tuturor) Vremea, adversarul... (n.r. - arbitrii?) Nu, nu. Arbitraj extraordinar de bun. (n.r. - e o ironie?) De ce să fie ironie? Un arbitru extraordinar de bun. Merită pe deplin tot ceea ce... Ecuson FIFA şi... E extraordinar de bun. (n.r. - rugat să facă un rezumat al meciului) Rezumat la ce să mai fac? M-au bătut, au fost mai buni ca mine. Echipa adversă şi-a apărat şansele, au jucat corect, ce treabă am eu cu ei? Au fost mai buni, au bătut cu 2-1, bravo lor, felicitări! Mai sunt etape. (n.r. - dacă îl îngrijorează ceva la echipa lui) Am avut patru ocazii, ce să mă îngrijoreze, nu mă îngrijorează nimic. Nu am niciun fel de teamă şi nu mă sperie absolut nimic. Cred că am făcut un fotbal cum rar... chiar pe terenul acesta. Asta sunt condiţiile. Toţi ne dau lecţii despre ce să vorbim. Sunt oameni care ies şi ne învaţă ce să vorbim, ce să spunem şi despre cine. Ar trebuie să vedem condiţiile în care se joacă, nimic mai mult. Nu poţi să joci fotbal pe un teren ca ăsta. Dar am jucat ambele echipe pe acelaşi teren, ne-au bătut, au fost mai buni ca noi. Să sperăm că vom avea puterea să revenim. Pentru că e greu, e frustrare mare în vestiar. Am avut meciul în mână, chiar şi în zece oameni l-am controlat şi am avut ocaziile cele mai mari. Din punctul meu de vedere am fi meritat mai mult decât s-a trerminat", a declarat Croitoru, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, a vorbit despre o victorie foarte importantă obţinută de echipa lui. 

"Este important că am reuşit să ne descătuşăm, dar trebuie să recunoaştem că am suferit în multe momente ale jocului şi nu am înţeles de ce. Am avut multe momente de crispare, de agitaţie. Am întâlnit o echipă care joacă un fotbal foarte bun. Şi noi suntem în stare să jucăm şi le-am cerut asta. Dar este important că jucătorii au avut atitudine, au crezut în această victorie după egalare şi am reuşit să câştigăm. Am câştigat un meci foarte important, este o victorie mare pentru noi, prima în 2021. Nu am rezolvat nimic cu această victorie, trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci, fără să ne intereseze clasamentul. Le-am cerut jucătorilor să nu se mai uite la clasament, să nu-i intereseze. Pe mine mă interesează ca echipa să joace, să jucăm un fotbal şi să încercăm să câştigăm fiecare meci în parte", a declarat Poenaru.

Academica Clinceni a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Botoşani, în etapa a XIX-a a Ligii I. Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 49. În ciuda eliminării lui Şeroni, jucătorii echipei FC Botoşani au dominat meciul disputat pe un teren foarte greu şi au cerut mai multe lovituri de la 11 metri.

Au marcat: Ad. Popa '13, Ciunciukov '73 / Al Mawas '27.

Academica a urcat de pe locul 6 pe 5, cu 29 de puncte, iar FC Botoşani rămâne pe locul 7, cu 24 de puncte.

Lider este FCSB, cu 42 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj (18 jocuri), cu 40 de puncte, CS Universitatea Craiova, cu 36 de puncte, şi de Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 32 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.