Interul stânga Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi portarul Mihai Popescu (St. Raphael Var) au fost declaraţi cei mai buni handbalişti ai anului 2017 în urma unui sondaj la care au participat antrenorii din Liga Naţională. FR Handbal a acordat şi alte distincţii la finalul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristina Neagu câştigă pentru a cincea oară titlul de cea mai bună handbalistă a României, la fel ca şi portarul Mihai Popescu.

Alte distincţii anunţate, sâmbătă, de FR Handbal sunt: Isabelle Gullden (CSM Bucureşti) – cea mai bună handbalistă de altă naţionalitate din Liga Naţională, Cristian Fenici (Poli Timişoara) – cel mai bun handbalist român din Liga Naţională, Alexander Tioumentsev (CSM Bucureşti) – cel mai bun handbalist de altă naţionalitate din Liga Naţională.

Cristian Fenici obţine pentru a doua oară această distincţie, iar Alexander Tioumentsev a fost numit în premieră cel mai bun handbalist străin din Liga Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.