Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) şi Gonzalo Perez de Vargas Moreno (FC Barcelona) au fost numiţi, joi, de EHF, jucătorii lunii aprilie în Liga Campionilor la handbal, ei contribuind decisiv la calificarea echipelor lor la Turneul Final Four.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări celor doi jucători, care şi-au inspirat echipele spre victorii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi au fost numiţi jucătorii lunii aprilie”, arată EHF.

Cristina Neagu este calificată cu Buducnost Podgorica la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, de la Budapesta, care începe sâmbătă cu semifinalele Buducnost – Gyor şi CSM Bucureşti – HC Vardar.

La rândul său, Gonzalo Perez de Vargas Moreno şi-a ajutat echipa, FC Barcelona, să se califice la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, care va avea loc în 3-4 iunie, la Koln. FC Barcelona, care este antrenată de selecţionerul României, Xavier Pascual, va juca în semifinale cu HC Vardar, iar în cealaltă dispută se confruntă Veszprem – PSG Handball.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.