Handbalista echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a declarat, miercuri, că pentru ea a fost dureros să urmărească meciurile de la Jocurile Olimpice la televizor şi a menţionat că îşi doreşte mult să fie prezentă la următoarea ediţie a Olimpiadei, după care probabil se va şi retrage din activitatea sportivă. Ea a precizat că nu va participa la acţiunile echipei naţionale în acest an, deoarece are nevoie de o pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ambele echipe ale Franţei au fost senzaţionale. Titlurile olimpice, pe deplin meritate. Este foarte mare supărarea, consider că meritam să fim la JO. Nu am obţinut această calificare nu doar datorită nouă. Bine că s-a încheiat această ediţie a Jocurilor Olimpice. Pentru mine a fost dureros să privesc meciurile la televizor, aşa că ne gândim acum pentru sezonul următor şi de ce nu pentru următoarea ediţie a JO. Am mai spus că în acest an nu voi mai participa la nicio acţiune a echipei naţionale şi că mă voi întoarce în anul 2022. Cu echipa naţională nu ne jucăm: mergem, nu mergem. Am spus-o după calificările la Campionatul European că vreau să iau o pauză aşa că în acest an cu siguranţă nu voi participa la nicio acţiune a echipei naţionale. Îmi doresc în continuare să fac performanţă la echipa naţională, doar că am nevoie de o pauză fizic. Le ţin pumnii fetelor şii îmi doresc din tot sufletul ca ele să facă meciuri bune şi să obţină performanţe cât mai bune. Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediţie a Jocurilor Olimpice şi cu siguranţă şi ultima şi probabil sfârşit de carieră”, a spus Neagu.

Sportiva a precizat că săptămâna trecută a suferit o mică întindere la un antrenament şi că speră să nu fie o problemă de durată. “Am suferit o mică întindere la antrenament săptămâna trecută şi deocamdată sunt în program cu echipa, dar sper să intru cât mai repede. Genunchii sunt mai repede. Din păcate a apărut această problemă musculară, dar sper să nu fie de durată”.

Neagu a mai declarat că ea şi colegele sale de la CSM Bucureşti se gândesc în fiecare an la câştigarea Ligii Campionilor: “Ne gândim în fiecare an la trofeul LC, ne dorim să ajungem în Final Four. Însă o să avem nevoie de ceva mai mult timp pentru omogenitate în acest sezon”.

Cristina Neagu a vorbit şi despre plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain. “Cred că e o situaţie ciudată şi pentru el după o viaţă petrecută la Barcelona să meargă la altă echipă. E un mare jucător şi mă bucur că putem să îl vedem în continuare jucând”.

Neagu a participat miercuri la o conferinţă de presă prilejuită de semnarea unui parteneriat între CSM Bucureşti şi Game World. “În momentul de faţă problemele financiare nu mai există, însă mă bucur foarte tare când un partener vine alături de echipă”, a afirmat handbalista.

Conform parteneriatului, Game World devine unul dintre sponsorii principali ai echipelor de handbal, senioare şi seniori, ale CSM Bucureşti.

Pentru sezonul competiţional 2021-2022, valoarea sprijinului financiar pe care îl va acorda Game World în cadrul acestui parteneriat este de 200.000 euro, iar tricourile oficiale ale celor două formaţii vor purta logo-ul Game World, în toate meciurile din calendarul competiţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.