Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, şi-a prelungit contractul cu campioana CSM Bucureşti pe încă două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"CSM Bucureşti este fericit să anunţe prelungirea contractului Cristinei Neagu, căpitanul tigroaicelor alegând să rămână în familia CSMB încă 2 ani", a anunţat, miercuri, echipa campioană.

CSM Bucureşti s-a reunit după pauza de sărbători şi se pregăteşte pentru reluarea partidelor oficiale în 2022.

Cristina Neagu (33 de ani) joacă la CSM Bucureşti din 2017, interval cu care a obţinut două titluri naţionale, două Cupe ale României, o Supercupă şi o medalie de bronz în Liga Campionilor.

În 2021, după ratarea calificării la JO de la Tokyo, s-a dedicat exclusiv evoluţiei la club şi a anunţat că va reveni la naţională în 2022.

Cristina Neagu a fost declarată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume de către forul internaţional de profil (IHF).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.