Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu (CSM Bucureşti), a primit, marţi, premiul pentru titlul de cea mai bună jucătoare din 2020 în Liga Naţională, iar Kristina Liscevici (SCM Rm. Vâlcea) distincţia pentru cea bună ”stranieră” din campionat, în urma voturilor antrenorilor din ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiile au fost oferite de preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, şi reprezentantul sponsorului Ligii Naţionale.

”2020 a fost un an atipic, am jucat puţine meciuri, dar când am jucat, am făcut-o bine. Le mulţumesc tuturor antrenorilor care m-au votat. Mama va fi foarte fericită pentru acest nou premiu, pentru că toate trofeele pe care le-am cucerit au rămas în casa părinţilor. Ei îmi păstrează în camera în care am crescut toate medaliile şi cupele, au grijă de toate, le aranjează, le curăţă”, a spus Cristina Neagu.

La rândul său, Liscevici a declarat: ”Sunt fericită că am primit acest premiu, mai ales pentru că m-au votat antrenorii. Le mulţumesc tuturor şi mă gândesc acum că am avut un an bun. Îmi place să joc în România, este un campionat puternic, intens, mereu avem adversari care vor să ne învingă şi avem întotdeauna meciuri grele”.

Cele două jucătoare, desemnate cele mai valoroase la fiecare categorie, se vor duela sâmbătă, în meciul tur din optimile Ligii Campionilor, când SCM Râmnicu Vâlcea primeşte vizita formaţiei CSM Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.