Cristiano Ronaldo a reacţionat în social media, duminică, după ce la meciul de sâmbătă seară al Portugaliei cu Serbia nu i-a fost validat un gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Să fiu căpitanul naţionalei Portugaliei este una dintre cele mari mândrii şi privilegii ale vieţii mele. Dau şi voi da mereu totul pentru ţara mea, asta nu se va schimba niciodată. Dar există momente dificil de gestionat, mai ales când simţim că are de suferit o întreagă naţiune. Să ridicăm capul şi să abordăm următoarea provocare! Hai Portugalia!”, a notat Ronaldo pe Instagram.

Ronado a părăsit nervos terenul, sâmbătă, la finalul meciului Serbia – Portugalia, scor 2-2, la care în minutele de prelungire nu i-a fost validat un gol, deşi mingea a depăşit linia porţii. După meci, arbitrul şi-a cerut scuze, recunoscând că a greşit.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.