Cristiano Ronaldo a notat, miercuri, că Diego Maradona, prietenul său de care se desparte astăzi, pleacă prea devreme, dar lasă “o moştenire fără limite”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu va fi ocupat niciodată. Odihneşte-te în pace, craque. Nu vei fi uitat niciodată”, este mesajul lui Ronaldo.

Numeroase personalităţi ale sportului mondial, precum şi cluburile, au postat în social media şi pe site-urile oficiale mesaje de condoleanţe.

Fostul fotbalist Rudi Voller, în prezent oficial la Bayer Leverkusen, s-a declarat foarte afectat de decesul lui Maradona: “Moartea lui Diego Maradona mă afectează foarte mult. S-a născut în acelaşi an cu mine, aşa că am fost deseori adversari la Cupa Mondială şi în Italia. Un jucător minunat. Decesul său venit prea devreme este o lovitură dură pentru lumea fotbalului”.

“Odihneşte-te în pace, prietene. O îmbrăţişare puternică familiei sale şi poporului argentinian”, a noytat şi Carles Puyol.

Davor Suker consideră că Maradona a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor: “A plecat cel mai mare din istorie, cel mai bun fotbalist din lume. Îmi pare foarte rău pentru familia sa şi pentru durerea pe care o trăieşte acum. Am avut norocul să joc cu el, să îi fiu prieten, să mă bucur de fotbalul său, să fiu în acelaşi vestoar cu el. Durerea este foarte mare. Pleacă cel mai mare”.

“Mulţumiri eterne. Diego etern”, este şi reacţia clubului Boca Juniors.

“FC Barcelona exprimă condoleanţe profunde după decesul lui Diego Armando Maradona, jucător la clubul nostru (1982-84) şi un idol pentru fotbalul mondial. Odihneşte-te în pace, Diego. Mulţumim pentru tot, Diego”, a scris FC Barcelona pe Twitter.

“Lumea aşteaptă cuvintele noastre, dar nu există cuvinte pentru a descrie durerea prin care trecem. Acum este momentul să plângem”, a reacţionat şi Napoli.

“Eroul unei ţări întregi şi al fotbalului însuşi. Unul dintre cei mai mari fotbalişti care au evoluat vreodată şi am avut norocul să ne bucurăm de tine la Sevilla FC. Diego Armando Maradona, etern pentru totdeauna. Odihneşte-te în pace”, a notat FC Sevilla.

“Vei fi mereu în inimile noastre”, a notat Newell’s Old Boys pe Twitter.

“Diego etern”, a scris şi Argentinos Juniors.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.