Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost audiat, luni, în cazul în care este aczuat de evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristiano Ronaldo a fost audiat la tribunalul Pozuelo din Alarcon, însă el nu a apărut apoi în faţa jurnaliştilor aflaţi în faţa tribunalului.

Doar un reprezentant al agenţiei de impresariat Gestifute a dat o scurtă declaraţie: "Jucătorul a depus mărturie, totul este în ordine, este în drum spre casă".

La o oră după încheierea audierilor, Ronaldo a transmis un comunicat în care a respins toate acuzaţiile aduse. "Fiscul spaniol ştie totul despre veniturile mele. Nu am ascuns nimic şi nu am avut nici cea mai mică intenţie de a face evaziune fiscală. Este momentul să lăsăm justiţia să-şi facă datorie. Cred în justiţie şi sper că se va face dreptate", se arată în comunicatul lui Ronaldo.

Potrivit cotidianului As, Ronaldo i-ar fi spus judecătorului: “Nu aş fi aici, dacă nu m-ar chema Cristiano Ronaldo".

Jucătorul portughez este vizat de o plângere a Parchetului din Madrid pentru o presupusă fraudă fiscală de 14,7 milioane de euro.

Frauda s-ar fi comis în perioada 2011 - 2014, prin intermediul unor societăţi din Insulele Virgine şi Irlanda, a anunţat justiţia spaniolă.

"Ronaldo a profitat de o structură creată în 2010 pentru a ascunde veniturile provenite din drepturile de imagine, ceea ce arată o nerespectare voluntară şi conştientă a obligaţiilor sale în Spania", susţine Parchetul de la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.