Antrenorul FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, după înfrângerea cu FC Dinamo, că este sigur de faptul că echipa sa nu va retrograda şi că jocul bun din meciul de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare arată că formaţia sa este pe un drum bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce meci am pierdut, incredibil! Nu pot să-mi reproşez nimic, numai că trebuie să lucrăm mult mai mult la fazele fixe. Suntem o echipă de talie, dar din păcate avem acest defect. Din două faze fixe am luat două goluri. Dar am ratat un penalti şi am ratat multe ocazii. Am jucat bine şi sunt mulţumit pentru prestaţie. Normal, sunt un pic dezamăgit că nu am luat niciun punct. La ce meci am jucat azi, staţi liniştiţi, că găsesc soluţii să ne salvăm de la retrogradare. E un punct de reper important pentru noi, chiar dacă am pierdut. Ştiu că sunt vorbe aiurea spuse despre mine, că Voluntari nu e pregătită fizic. Din punct vedere fizic am jucat bine, am avut ocazii. Încet, încet, sunt sigur că vom face treabă bună şi sunt sigur că ne vom salva de la retrogradare. Dacă cineva se gândeşte că Voluntari este deja retrogradată, pentru că are cinci puncte, o să vedem la sfârşitul campionatului. Echipa e în creştere şi va urca în clasament, eu sunt mulţumit. Nu mă interesează dacă unul spune prin presă (n.r. - că va fi demis). Nu mă deranjează (n.r. - că se vehiculează alte nume pentru banca echipei). Aşa e şi aici, şi în Italia, când se duce un antrenor să se uite la un meci şi când alt antrenor nu face rezultate, imediat apar zvonuri. <Poate că a venit pentru a vedea echipa.> Nu e o problemă, la Voluntari vin o grămadă de antrenori să se uite la meci, e frumos acolo, în lojă. Am 30 de ani în fotbal şi nu mă interesează", a declarat Bergodi.

El a afirmat că îl cunoştea din Italia pe portrul echipei Dinamo, Riccardo Piscitelli, care a apărat un penalti vineri, şi se bucură de faptul că portarii italieni aleg să joace în România: "Îl cunoşteam pe Piscitelli din Italia, e un portar foare bun. Portarii italieni îşi fac datoria aici, în România, şi fac o treabă foarte bună. Nu numai în Italia se joacă fotbal şi mă bucur că au venit aici în România şi fac treabă foarte bună."

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalti, la scorul de 1-0. Au marcat: Montini '51, Puljici '78 / Balaur '75.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.