Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-0, că are o echipă muncitoare care la ora asta reprezintă o nucă tare pentru oricine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Creţu a făcut două greşeli, dar aşa se întâmplă când vrei sa faci prea multe. Steaua a avut multe ocazii, dar noi am venit să facem ceea ce ştim. Şi noi am mai avut o ocazie mare prin Llullaku. Steaua ne-a dominat în repriza a doua. În final am jucat în inferioritate numerică, dar am rezistat. Gaz Metan a arătat că este o echipă greu de învins. Noi am avem o problemă cu jocul poziţional pe teren propriu, în deplasare ştim să evoluăm. Suntem o echipă muncitoare şi la ora asta reprezentăm o nucă tare pentru oricine", a spus Pustai la Digi Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care vicecampioana României a ratat un penalti prin Boldrin şi a avut superioritate numerică în ultimele 20 de minute.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Munteanu, în minutul 26, cu un şut de la 22 de metri, deviat de Mitrea.

În minutul 54, stelistul Boldrin a şutat în bară din penalti, după un fault în careu al lui Creţu asupra lui Popa.

În minutul 71, fundaşul Valentin Creţu (Gaz Metan Mediaş) a primit al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui De Amorim şi a fost eliminat de arbitrul Florin Marcu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.