Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, luni seară, după remiza din meciul cu FC Viitorul, scor 1-1, că faptul că formaţia sa a rămas pe locul trei în clasamentul Ligii I este un lucru excelent pentru moralul jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc destul de frumos, s-a evoluat într-un ritm alert şi în multe momente pe contre. Ştiam că echipa gazdă e foarte bună, mai ales pe teren propriu, unde dezvoltă un stil elaborat. Am obţinut un punct, am rămas pe trei, iar acest lucru e excelent pentru moralul nostru. Indiferent de rezultat, rămâi cu un sentiment plăcut după ce pleci de la Ovidiu. Vezi ce a reuşit Hagi aici şi îţi spui că se poate şi în România să se facă lucruri frumoase. Preţul lui Llullaku îl discutăm în decembrie sau la finalul campionatului", a spus Pustai, conform digisport.ro.

Echipa Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVI-a şi se menţine pe locul trei în clasamentul Ligii I.

Oaspeţii au deschis scorul prin Llullaku, în minutul 19, gazdele reuşind egalarea prin Nimely, în minutul 57.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.